Keuken 3000 euro vergelijken

Keuken 3000 euro vergelijken? Hedendaags heb je keukens in allemaal verschillende prijsklassen, zo heb je keukens voor 30.000 euro maar ook keukens voor 3000 euro.

Wij hebben speciaal voor u een overzicht gemaakt van de keukenzaken die keukens onder de 3000 euro verkopen. Bekijk en vergelijk.

Keuken 3000 euro vergelijken

Onderstaand vind u de top 4 keukenzaken die o.a. keukens leveren van 3000 euro.

goedkoopste keuken

1. De goedkoopste keukens

Dit is de goedkoopste keukenzaak van dit moment, deze keukenzaak verkoopt Duitse keukens voor bodemprijzen. Omdat ze de keukens voor bodemprijzen verkopen maken ze nog weinig winst op de keukens.  Bezoek de website.

 

 

Goedkope keukens Küchenwelt

2. KüchenWelt

KüchenWelt is een echte prijsvechter, dit komt omdat zij direct de laagste prijs hanteren en de keukens van hoogstaande kwaliteit zijn. KüchenWelt heeft vestigingen in Breda, Bussum, Ede, Enter, Harderwijk, Heerhugowaard en Mijdrecht. Bezoek de website.

 

 

3. I-kook

Bij I-kook werken geen verkopers, maar coaches. Op transparante wijze kunnen ze een betaalbare keuken aanbieden. Wat tevens enorm fijn is, is dat je bij I-kook een vast aanspreekpunt hebt. Een snel groeiend keukenconcept. Daarnaast heeft I-kook een zeer snelle levertijd. Bezoek de website.

 

 

4. 1 op 1 keukens

1 op 1 keukenontwerp neemt de showroom mee naar uw eigen ruimte. Omdat zij zelf geen eigen showroom hebben kunnen ze de keukens extra voordelig aanbieden. Landelijke dekking en Duitse kwaliteitskeukens vanaf 2.500 euro tot 45.000 euro. Bezoek de website.

 

Dit was een overzicht van de goedkoopste keukenzaken. Interesse in nog meer goedkope keukens voor o.a 3000 euro? Vraag dan de gratis keukenbrochures aan.